Ronaldo isi face PRAF colegii: "Daca erau la fel de buni ca mine, eram pe primul loc!" Portughezul l-a atacat si pe Benitez

Realul a pierdut cu Atletico si e ca si iesita din lupta pentru titlu! 

Cristiano Ronaldo a explodat dupa meci si si-a acuzat colegii in presa: "Daca erau la fel de buni ca mine, acum eram pe primul loc!", a spus portughezul. Nici Rafa Benitez nu a scapat de furia lui Ronaldo, care a acuzat pregatirea fizica de vara trecuta.


"Am avut mai multe ocazii decat Atletico si meritam sa castigam. Daca nu avem cei mai buni jucatori, e greu sa castigam meciurile importante. Nu cred ca e vorba de lipsa de pregatire, dar avem o multime de accidentari care ne costa.

Imi place sa joc cu Bale, iar cand nu e el totul devine mai dificil. La fel si cu Marcelo. Nu stiu de ce avem atatea accidentari. Poate din cauza pregatirii de la inceputul sezonului sau de dinaintea lui. Cifrele mele nu mint, nici statisticile. Daca toti jucatorii din echipa erau la nivelul meu, eram primii.

Daca aveam colegi care jucau la fel ca mine acum eram lideri. Nu vreau sa-mi critic colegii, dar e nevoie de mai multi jucatori precum Benzema sau Marcelo. Acum eu nu sunt ca ceilalti jucatori nu sunt buni. Jese, Lucas, Kovacic sunt jucatori foarte buni", a declarat Ronaldo la zona mixta dupa 0-1 cu Atletico.

"Mai lipsea doar sa-i ceara demisia lui Florentino Perez", au comentat fanii ironic pe Twitter dupa declaratiile halucinante ale lui Ronaldo.

Cand a realizat ce a declarat, Ronaldo a revenit cu cateva precizari pentru ziarul Marca. "M-am revenit la nivelul fizic, nu ca nivelul jocului. Nu sunt mai bun decat colegii mei. Eu am vorbit despre accidentarile din echipa. Avem accidentari grave la Pepe, Bale, Benzema, Marcelo si ma doare ca din aceasta cauza nu putem juca la nivelul dorit. Imi respect colegii si nu am vrut sa-i jignesc. Nu ma consider mai bun decat ei", a spus Ronaldo. VIDEO PROTVPLUS.RO

Probleme pe Autostrada Soarelui din cauza căldurii. Un rost de dilatație a ridicat 2 dale
BRAT