Roberto Carlos surprinde: "Cristiano Ronaldo face istorie pe teren, dar nu este un lider în afara acestuia."

Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Noiembrie 2015, 11:05
Data actualizarii: Luni 16 Noiembrie 2015, 11:51

Fostul fundas a lui Real Madrid, brazilianul Roberto Carlos surpinde printr-o declaratie care nu i-ar pica prea bine starului portughez, Cristiano Ronaldo.

Dupa retragerea din fotbalul profesionist a lui Raul Gonzalez, colegul de echipa al acestuia din perioada 1996-2007 a avut numai cuvinte de lauda pentru fosta glorie a Realului, facand o comparatie intre acesta si Cristiano Ronaldo: "Cristiano face istorie pe teren, dar Raul facea si în afara acestuia."

"Raul este de aici, este al Madridului, a crescut în interiorul clubului. A facut totul pentru Real Madrid. De aceea este diferit de Cristiano, care a venit de la Manchester United. Ronaldo face istorie pe teren, dar Raul facea si in afara acestuia, era un lider desavarsit.", a declarat Roberto Carlos pentru cotidianul Marca, cu o saptămână inainte ca Raul sa-si anunte retragerea.

Brazilianul recunoaste ca a fost surpins de forta pe care o avea Raul, atunci cand a ajuns la Real: "Era un lider si un profesionist in tot ceea ce facea. Era impresionant."

Citeste si - STOP JOC! Raul s-a retras dupa ce a cucerit al 22-lea trofeu din cariera: "E ca un vis pentru mine"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!