VIDEO | Gestul de 80 de milioane de euro al lui James! Ce a facut cand bodyguarzii au retinut un fan intrat pe teren:

VIDEO | Gestul de 80 de milioane de euro al lui James! Ce a facut cand bodyguarzii au retinut un fan intrat pe teren:

James Rodriguez a semnat un contract pe 6 sezoane cu Real Madrid si a fost prezentat oficial in fata a peste 30 de mii de fani extaziati.

UPDATE: Columbianul de 80 de milioane a fost prezentat pe Santiago Bernabeu, in fata a cateva zeci de mii de fani. Imaginile sunt insa incredibile. Acesta a fost luat cu asalt de cativa suporteri, care au intrat pe teren pentru a-l imbratisa. James a parut extrem de prietenos si s-a dus si aproape de tribune pentru a-i atinge, insa bodyguarzii si stewarzii nu l-au lasat.

UPDATE: James a trecut vizita medicala la Real si a fost "luat in primire" de Cristiano Ronaldo :)


Mijlocaşul columbian al echipei AS Monaco, James Rodriguez, a semnat un contract pe sase sezoane cu Real Madrid, a anuntat Campioana Europei pe site-ul oficial. Jucatorul va fi prezentat oficial astazi, la ora 21.00, in tribuna de onoare a stadionului Santiago Bernabeu.

James Rodriguez a fost transferat de AS Monaco de la FC Porto in vara anului 2013, in schimbul a 45 de milioane de euro. Cei de la Real vor plati 80 de milioane de euro pentru cel care a marcat 6 goluri in cele 5 meciuri ale Columbiei de la Campionatul Mondial

Palmaresul lui James Rodriguez
Gheata de Aur a Mondialului 2014
1 Europa League (2011)
3 titluri ale Portugaliei (2011, 2012 si 2013)
1 Cupe ale Portugaliei (2011)
3 Supercupe ale Portugaliei (2010, 2011 si 2012)





VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul britanic al Sănătăţii stârneşte furie îndemnând populaţia să nu se "ferească" de coronavirus
BRAT
Modifică setările cookies