O noua FORTA ia nastere in Spania! Un club de legenda a fost preluat de un miliardar din Asia in aceasta dimineata

O noua FORTA ia nastere in Spania! Un club de legenda a fost preluat de un miliardar din Asia in aceasta dimineata

Vezi ce club a fost cumparat de un miliardar asiatic.

Valencia a fost cumparata in aceasta dimineata de omul de afaceri Peter Lim. Acesta este originar din Singapore si are o afacere de 1,6 miliarde de dolari.

Lim a cumparat 70% din actiunile clubului, consiliul de administratie aproband astazi vanzarea clubului, toti cei 22 de membri fiind de acord cu schimbarea, inclusiv presedintele clubului, Amadeo Salvo.

Valencia a fost la un pas de finala Europa League din acest an, dupa ce a fost eliminata de un gol in prelungiri inscris de Sevilla, cea care urma sa cucereasca trofeul dupa lovituri de departajare, in fata Benficai.


Cine este Peter Lim


Singaporezul este unul dintre cei mai bogati oameni din tara sa, fiind in TOP 40 cu o avere de 1,6 miliarde de dolari, si pe locul 655 in lume, in topul miliardarilor din 2010.

Acesta nu este avid de publicitate dar un mare fan al fotbalului din tara sa, oferind pana acum burse de peste 10 milioane de dolari tinerilor talentati din Singapore.

Lim are o serie de baruri cu tematica Manchester United in Asia si chiar a incercat sa achizitioneze Liverpool in 2010. Rangers, Middlesbrough si AC Milan au fost si ele "curtate" de omul de afaceri din Asia.

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies