"Nu exista limite! E vital in succesul meu!" Cristiano Ronaldo si-a aratat SECRETUL pentru FIZICUL PERFECT! Ce ascunde sub tricou

Cristiano Ronaldo si-a prezentat noua metoda de antrenament cu care vrea sa il depaseasca la anul pe Messi.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 07 Iulie 2015, 19:27
Data actualizarii: Marti 07 Iulie 2015, 19:38

Aflat in Japonia, starul portughez a fost starul unui eveniment pentru prezentarea unui nou sistem de antrenament fizic.

"Pentru antrenament folosesc noul EMS SIXPAD. Este un produs excelent. Ca oameni, trebuie sa recunoastem ca nu avem nicio limita, iar acest produs este bun pentru dezvoltarea musculara, mai ales cand iti pregatesti musculatura pentru putere exploziva si agilitate."

"Ma antrenez in fiecare zi. Ca sportiv profesionist, eu joc in meciuri care dureaza cel putin 90 de minute. In unele cazuri joc mai mult de atat. Asta este motivul pentru care e foarte important sa fii extrem de pregatit. Si fizic, dar si mental. Pentru mine, cel mai important lucru este sa-mi ating obiectivele, mai ales cele dificile. "

"Ca sa rezisti un an intreg, trebuie sa iti poti mentine cea mai buna conditie fizica. Pana la urma, asta fac in fiecare an, ma mentin la un nivel de varf. Asta este un factor vital in succesul meu.", a spus Cristiano Ronaldo.

Modifică setările cookies