Barcelona Atletico Madrid Spania

"Noi suntem Barca!" Imaginea care va intra in istoria Barcei. Cum se va transforma stadionul pentru meciul de titlu cu Atletico

Meciul de titlu al Barcelonei cu Atletico Madrid poate stabili si un record fantastic pentru club. Camp Nou se va transforma pentru partida care ar putea salva sezonul la Barcelona. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Mai 2014, 19:06
Data actualizarii: Vineri 16 Mai 2014, 19:08

Atletico Madrid va avea in fata un 11 super-motivat, cu Messi incercand sa cucereasca singurul trofeu ramas in joc, inainte de a pleca la Mondialul din Brazilia, dar si un stadion fantastic. Barcelona a pregatit 100.000 de cartonase speciale pentru meciul cu Atletico Madrid, asteptand un record de asistenta la acest meci, scrie Sport.es

Ultima oara cand recordul a fost depasit, 98.761 de suporteri umbleau arena pentru un meci cu Real Madrid. Pe cartonasele care vor imbraca stadionul Barcelonei la meciul cu Atletico Madrid va scrie mesajul "Som Barca", adica "Noi suntem Barca".

In aceasta ultima etapa a campionatului din Spania, Real Madrid este out din lupta pentru titlu, meciul dintre Barca si Atletico fiind practic o finala. Atletico este liderul clasamentului, cu 89 de puncte in 37 de etape. Pe 2 vine Barcelona, cu 86 de puncte. Pentru echipa lui Simeone, un egal este perfect pentru a cuceri titlul, in timp ce Barcelona are nevoie de o victorie pentru a fi campioana.

Sursa foto: Sport.es

Modifică setările cookies