Motivul incredibil de la care s-au certat Ronaldo si Rafa Benitez. Portughezul s-a suparat ca antrenorul i-a dat un stick USB

Motivul incredibil de la care s-au certat Ronaldo si Rafa Benitez. Portughezul s-a suparat ca antrenorul i-a dat un stick USB

Ronaldo si-a demonstrat inca o data veleitatile de "diva" in vestiarul Realului.

"Doamne fereste sa incerce un antrenor sa isi faca jucatorii sa joace mai bine", scriu englezii, ironic, la adresa conflictului dintre Cristiano Ronaldo si Rafa Benitez. Cei doi s-au certat dupa ce Benitez i-a transmis un stick USB portughezului, pe care erau niste filmari ce urmau sa il ajute pe Ronaldo sa se demarce mai bine.

Portughezul nu a acceptat acest lucru, raspunzandu-i lui Benitez ca ii poate trimite in schimb un stick USB cu toate golurile marcate de el, "poate vrea sa il studieze". Momentul a insemnat declansarea conflictului dintre cei doi, ce a dus in cele din urma, coroborat cu rezultatele slabe ale echipei, la demiterea tehnicianului.

Benitez a stat pe banca Realului intre 3 iunie si 4 ianuarie, momentele ce i-au definit mandatul fiind eliminarea din Cupa Spaniei dupa ce Real a folosit un jucator fara drept de joc, 0-4 de pe Bernabeu in fata Barcelonei si victoriile cu 10-2 (Rayo) si 8-0 (Malmo) din finalul mandatului, obtinute in mai putin de 2 saptamani.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ar trebui să avem trenuri care merg cu 160 km/h, dar, în realitate, CFR nu poate înlocui o şină ruptă acum 4 ani
BRAT
Modifică setările cookies