Ronaldo Spania

Momentul in care milioane de oameni au plans de emotie! Ce a facut Ronaldo pentru un refugiat sirian

Cristiano Ronaldo i-a obisnuit pe fani cu astfel de gesturi. Ultimul pe care l-a facut arata ca dincolo de produsul care atrage sute de milioane de euro, exista mult mai mult.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Septembrie 2015, 10:52
Data actualizarii: Duminica 20 Septembrie 2015, 11:00

Cristiano a iesit pe teren pentru meciul cu Granada tinandu-l de mana pe Zaid, un pusti sirian cu o poveste senzationala. Imaginile care il aratau pe tatal pustiului impiedicat de o jurnalista maghiara sa fuga de politisti a devenit viral in urma cu doua saptamani. Acum, viata lui Zaid si a familiei sale s-au schimbat definitiv. Tatal, antrenor de fotbal in Siria, a fost angajat de academia lui Getafe, in timp ce copiii sai au avut parte de momente senzationale in acest weekend.

Zaid si Mohammad au fost la antrenamentul de vineri al lui Real, unde au facut poze cu toate vedetele Madridului. Zaid a avut parte de o surpriza si mai mare din partea lui Ronaldo. A fost ales sa il insoteasca pe superstarul portughez la iesirea de la vestiare pentru meciul cu Granada. Real a castigat cu 1-0, dar rezultatul a contat mai putin. Povestea refugiatilor sirieni a emotionat milioane de oameni de pe toata Planeta.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies