Messi, asa cum nimeni nu se astepta sa-l vada vreodata: a fost aproape sa calce cativa fani ai Barcei cu masina! VIDEO SOCANT

Messi, asa cum nimeni nu se astepta sa-l vada vreodata: a fost aproape sa calce cativa fani ai Barcei cu masina! VIDEO SOCANT

Messi nu mai are chef de autografe la Barcelona. Cativa fani care asteptau sa-si intalneasca idolul au fost la cateva secunde sa fie calcati de uriasul Cadillac condus de starul Barcei.

Leo Messi a fost foarte grabit sa ajunga la antrenamentul de aseara al Barcelonei. Nu numai ca n-a vrut sa-i bage in seama pe cei cativa fani care asteptau un autograf de la idolul lor, dar a fost foarte aproape sa provoace o adevarata tragedie.

Suporterii s-au ferit in ultimul moment atunci cand au vazut ca Messi, in loc sa incetineasca, a accelerat pentru a trece cat mai repede de paravanul de fani.

Pe imaginile publicate de AS se aude si reactia fanilor total surprinsi de gestul "nesportiv" al lui Leo Messi.

Barcelona joaca in aceasta seara, de la ora 19:00, cu Eibar, in timp ce Real Madrid are meci duminica cu Levante.FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Un antiviral folosit împotriva HIV ar putea elimina infecția cu coronavirusul din China
BRAT