MESAJUL lui Ronaldo special pentru Messi! Ce a scris Cristiano la miezul noptii pe Facebook! ACUZATIILE erau grave!

MESAJUL lui Ronaldo special pentru Messi! Ce a scris Cristiano la miezul noptii pe Facebook! ACUZATIILE erau grave!

Ronaldo l-ar fi jignit pe Messi; acuzatiile l-au facut pe Cristiano sa reactioneze pe Facebook.

Totul a inceput dupa ce jurnalistul spaniol Guillem Balague a dezvaluit intr-o carte proaspat lansata cum se adreseaza Cristiano Ronaldo in vestiar atunci cand se refera la Messi. Pentru Ronaldo, cuvantul Messi este egal cu "motherfucker", termen cu mai multe conotatii negative.

Balague spune insa ca acest termen este folosit doar in vestiar de Cristiano Ronaldo. Acolo se fac multe glume pe seama lui Messi.

"Jucatorii Realului il compara pe Messi cu un caine mic pe care Ronaldo il poarta in geanta lui", sustine jurnalistul, respectat pentru acuratetea informatiilor sale. Guillem Balague e un jurnalist care colaboreaza cu postul de televiziune Sky Sports din Marea Britanie si scrie pentru ziarul AS din Madrid.

REACTIA

Cristiano Ronaldo a scris pe Facebook un mesaj chiar pentru Messi, in care spune ca il va da in judecata pe cel care a scris despre modul in care ar vorbi despre Messi.

"News is circulating that I allegedly made offending remarks regarding Lionel Messi. This is absolutely false and I have assured my lawyer takes action to sue those responsible. I have the utmost respect for all my professional colleagues, and Messi is obviously no exception", e mesajul lui Ronaldo.

"Au aparut informatii care spun ca am facut remarci ofensatoare despre Lionel Messi. Asta e complet fals si m-am asigurat ca avocatul meu ii va da in judecata pe cei responsabili. Ii respect pe toti colegii mei, iar Messi nu este o exceptie", a spus Cristiano.

Intre cei doi exista o rivalitate de ani de zile, mai ales de cand Ronaldo a ajuns la Real Madrid. In Spania sau in Champions League, cele doua staruri sunt in cursa pentru recorduri. Ambii sunt dornici sa intre in istorie pentru formatiile lor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

O nouă tranșă de vaccin Pfizer BioNTech sosește luni în țară. Câte doze primim
BRAT

Modifică setările cookies