Liverpool i-a facut VANT, el a ajuns peste Ronaldo, Messi si Neymar in Spania! Cifre INCREDIBILE in tricoul unei echipe de EL:

Liverpool i-a facut VANT, el a ajuns peste Ronaldo, Messi si Neymar in Spania! Cifre INCREDIBILE in tricoul unei echipe de EL:

Concurenta in clasamentul eficientei din Spania este impresionanta. Insa nici Messi, nici Ronaldo, cu atat mai putin Neymar, nu sunt pe primul loc.

Cifrele cele mai bune le are Iago Aspas, care a ajuns la Sevilla, sub forma de imprumut, dupa ce Liverpool a renuntat la serviciile sale.

El are un gol marcat la fiecare 71 de minute, potrivit statisticii. El sta mai bine decat Ronaldo - care da un gol la 72 de minute -, sau decat Messi - gol marcat la 82 de minute. Neymar e chiar mai departe - o reusita la 87 de minute pe teren.

Aspas are un total de 10 goluri date in 19 meciuri jucate in acest sezon pentru Sevilla.

E adevarat ca Iago Aspas a dat 7 din 10 goluri in Cupa Spaniei, sase dintre ele intr-un singur duel, cu Sabadell, hat-trick in tur si in retur.

Iago Aspas are 27 de ani si va reveni in vara la Liverpool, cand ii expira imprumutul la Sevilla. El este cotat acum la 5 milioane de euro, insa cu 4 milioane de euro mai putin decat valora in vara lui 2013, cand a plecat de la Celta Vigo in Premier League.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cioloş: Nu este trecut nicăieri că dacă într-o seară se enervează premierul poate să revoce pe oricine doreşte el
BRAT
Modifică setările cookies