Spania

Liverpool i-a facut VANT, el a ajuns peste Ronaldo, Messi si Neymar in Spania! Cifre INCREDIBILE in tricoul unei echipe de EL:

Concurenta in clasamentul eficientei din Spania este impresionanta. Insa nici Messi, nici Ronaldo, cu atat mai putin Neymar, nu sunt pe primul loc.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Februarie 2015, 16:55
Data actualizarii: Vineri 06 Februarie 2015, 17:34

Cifrele cele mai bune le are Iago Aspas, care a ajuns la Sevilla, sub forma de imprumut, dupa ce Liverpool a renuntat la serviciile sale.

El are un gol marcat la fiecare 71 de minute, potrivit statisticii. El sta mai bine decat Ronaldo - care da un gol la 72 de minute -, sau decat Messi - gol marcat la 82 de minute. Neymar e chiar mai departe - o reusita la 87 de minute pe teren.

Aspas are un total de 10 goluri date in 19 meciuri jucate in acest sezon pentru Sevilla.

E adevarat ca Iago Aspas a dat 7 din 10 goluri in Cupa Spaniei, sase dintre ele intr-un singur duel, cu Sabadell, hat-trick in tur si in retur.

Iago Aspas are 27 de ani si va reveni in vara la Liverpool, cand ii expira imprumutul la Sevilla. El este cotat acum la 5 milioane de euro, insa cu 4 milioane de euro mai putin decat valora in vara lui 2013, cand a plecat de la Celta Vigo in Premier League.

Modifică setările cookies