Cristiano Ronaldo China Jorge Mendes Real Madrid Spania

Limitless. Ronaldo a primit o oferta halucinanta din partea chinezilor: 100 MILIOANE euro salariu anual. De ce a refuzat

Cristiano Ronaldo a refuzat o oferta de 100.000.000 euro salariu anual, sustine impresarul sau, faimosul, dar la fel de controversatul Jorge Mendes.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Decembrie 2016, 09:22
Data actualizarii: Vineri 30 Decembrie 2016, 09:29

Mendes, agentul lui Cristiano Ronaldo, a dezvaluit ca starul portughez a refuzat cea mai mare oferta din istoria fotbalului: un club, pe care nu l-a numit, a anuntat ca este dispus sa plateasca pana la 300 de milioane de euro pentru transfer. Pe langa acesti bani, alte 100 de milioane de euro reprezentau salariul lui Ronaldo in primul an.

Ronaldo a refuzat pe motiv ca "banii nu reprezinta totul", sustine Mendes.

"Un club din China i-a oferit lui Real Madrid 300 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo si un salariu anual de peste 100 de milioane de euro. Insa banii nu sunt totul. Real Madrid e viata lui. E cel mai bun jucator din toate timpurile si sunt sigur ca va mai juca 4,5,6 sau 7 ani la Real. Isi va incheia cariera acolo", a spus Jorge Mendes, citat de italienii de la Sky.

In acest moment, Tevez este cel mai bine platit jucator din lume, vehiculandu-se ca acesta incaseaza un salariu anual de 40 milioane de euro in China.

Modifică setările cookies