OFICIAL L-au convins pe Diego Simeone! Antrenorul a semnat până în 2027

Diego Simeone Atletico Madrid Spania Diego Simeone, antrenorul lui Atletico Madrid / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Noiembrie 2023, 20:46
Data actualizarii: Joi 09 Noiembrie 2023, 20:46

Diego Simeone (53 de ani) a semnat un nou contract cu Atletico Madrid.

Așa cum era de așteptat, antrenorul argentinian va rămâne la echipa pe care o pregătește din 2011. Cel mai bine plătit tehnician din lume a fost convins să semneze un nou contract cu Atletico Madrid, valabil până în 2027.

Anunțul a fost făcut în cursul zilei de joi de fosta campioană a Spaniei printr-un comunicat oficial emis pe site-ul clubului.

Diego Simeone a semnat un nou contract cu Atletico Madrid!

Chiar dacă în sezonul precedent s-a zvonit că sud-americanul ar fi aproape de plecarea de la Atletico Madrid, după ce a încheiat grupa de Champions League pe ultimul loc, șefii clubului au decis să-i dea credit în continuare antrenorului care a avut performanțe incredibile pe Wanda Metropolitano.

”Antrenorul argenitian este cel care are cele mai multe meciuri din istoria clubului nostru (642), opt trofee, și cel care a antrenat aceeași echipă din La Liga în cele mai multe sezoane consecutive”, au notat cei de la Atletico Madrid, pe site-ul oficial.

Antrenorul anului în 2016, Diego Simeone a câștigat două titluri în Spania alături de Atletico Madrid, la care se mai adaugă două trofee Europa League, două Supercupe ale Europei, o Cupă a Spaniei și o Supercupă.

Înainte de a prelua Atletico Madrid, Simeone a mai pregătit Racing Club, Estuantes, River Plate, San Lorenzo și Catania.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!