Impresionant! Refugiatul impiedicat de jurnalista din Ungaria, primit in casa Realului! Cum a reactionat fiul sau cand a vazut o poza cu Ronaldo: VIDEO

Autor: Sport.ro
Vineri 18 Septembrie 2015, 17:22

	Impresionant! Refugiatul impiedicat de jurnalista din Ungaria, primit in casa Realului! Cum a reactionat fiul sau cand a vazut o poza cu Ronaldo: VIDEO

Osma Abdul Mohsen, refugiatul care a fost impiedicat de o jurnalista din Ungaria sa treaca de cordonul de politisti, a devenit un adevarat erou in Spania. La o zi dupa ce a primit un job la academia lui Getafe, sirianul si fiul lui au fost primiti de presedintele Realului in vizita pe Bernabeu.

Sirianul Abdul Mohsen este, incepand cu aceasta saptamana, cetatean cu acte in regula al Madridului.

Povestea lui s-a raspandit repede in toata lumea, iar clubul Getafe i-a oferit o mana de ajutor. Ieri, Mohsen a semnat un contract cu academia lui Getafe si se va ocupa de pregatirea unei grupe de juniori, asta datorita experientei in antrenorat pe care sirianul a acumulat-o in ultimii ani.

Astazi, Abdul Mohsen si fiul sau au fost primiti de presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, intr-un tur al stadionului Bernabeu.

„Este un vis implinit pentru mine. Iubesc Real Madrid, este echipa mea preferata, dar si a celorlalti membri ai familiei mele. Voi fi mereu recunoscator pentru primirea pe care ne-a facut-o presedintele clublui. Cand eram in Siria visam sa vedem meciurile Realului, iar acum acest lucru se va intampla. Sunt foarte fericit.", a spus, emotionat, sirianul.

O imagine impresionanta a fost surprinsa in clipul de mai jos, la 0:55 - copilul, imbracat cu un tricou cu Ronaldo, saruta o poza cu idolul sau.

ANTRENOR LA GETAFE

Osama Abdul Mohsen si fiul sau Zaid au ajuns in prim planul lumii internationale dupa ce au fost "victimele" unui gest incredibil facut de o jurnalista din Ungaria. In timp ce incercau sa se deplaseze dincolo de granita, aceasta le-a pus piedica.

Cazul a impresionat o lume intreaga, iar spaniolii de la Getafe au decis sa-i ofere o sansa uriasa lui Mohsen. Dupa ce au aflat ca este antrenor de fotbal ca meserie, Getafe i-a oferit un loc de munca la academia sa de fotbal, acesta fiind asteptat astazi sa ajunga alaturi de fiul sau la Madrid ca sa inceapa o noua viata.

Spania a fost de acord ca 17,680 dintre refugiati sa se stabileasca acolo. Cei de la Getafe spera ca prin gestul lor simbolic si ajutorul urias oferit lui Mohsen, acesta sa reuseasca sa se integreze cat mai bine si mai rapid in societatea spaniola.

 

A journalist was caught kicking and tripping refugees as they fled police in Hungary. She's been fired.

Posted by INSIDER on Tuesday, September 8, 2015
Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies