"Iti poti imagina un campionat fara Barcelona?" Reactia lui Luis Enrique dupa ce a fost avertizat ca Barca poate fi exclusa din La Liga

"Iti poti imagina un campionat fara Barcelona?" Reactia lui Luis Enrique dupa ce a fost avertizat ca Barca poate fi exclusa din La Liga

Problemele politice din Spania pot afecta si Barcelona.

Catalonia isi cere independenta, iar fotbalul nu se poate rupe de societate. Astfel, daca regiunea va reusi sa devina independenta fata de Spania, nici Barcelona nu mai poate juca in La Liga, au avertizat oficialii ligii din Spania.

Luis Enrique a fost intrebat despre acest subiect in ultima conferinta de presa organizata de Barceona: "In acest moment nu pot sa-mi imaginez nimic", a reactionat acesta intrebat cum ar vedea un campionat in Spania fara Barca.

Potrivit lui Javier Tebas si Miguel Cardinal, seful ligii si responsabilul pe sport din Spania au anuntat ca din punct de vedere legal nu exista solutii pentru cluburile catalane, scrie Marca.

Tebas sustine ca echipele catalane "nu au cum sa joace in Liga din Spania in cazul obtinerii independentei pentru ca legislatia le interzice". In acelasi timp, acesta nu crede ca este posibil un scenariu in care Catalonia se va rupe de Spania.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Brexit îi forțează pe românii din UK să-și caute de muncă în Germania. ”E greu și aici, greu de tot”
BRAT

Modifică setările cookies