Gică Hagi, idolul lui Ilkay Gundogan. Dezvăluiri din copilăria noului star de la FC Barcelona

Ilkay Gundogan fc barcelona Gica Hagi Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iunie 2023, 14:07
Data actualizarii: Joi 29 Iunie 2023, 14:16

FC Barcelona a anunțat transferul lui Ilkay Gundogan, fostul căpitan de la Manchester City, în urmă cu câteva zile.

Mijlocașul german a semnat cu campioana Spaniei un contract pe doi ani plus unul opţional şi va avea o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro.

Cu un contract care expiră pe 30 iunie, Ilkay Gundogan (32 ani) a avut ofertă de prelungire de la Manchester City, dar a preferat să semneze pentru FC Barcelona.

Gică Hagi, idolul copilăriei pentru Ilkay Gundogan
 

Mijlocașul neamț a acordat un amplu interviu publicației Sport.es, iar în prima parte a relatării a vorbit, în mod special, despre copilăria sa, dezvăluind că se uita mereu la meciurile celor de la Galatasaray, alături de familia sa. 

"Era un eveniment de familie, ne adunam toți în sufragerie. Încă îmi amintesc finala din 2000 ca și cum ar fi fost săptămâna trecută.

Am avut o copilărie plăcută. Gică Hagi a fost unul dintre jucătorii mei favoriți", a povestit acesta.

Ilkay Gundogan, mesaj de susținere pentru Jack Grealish
 

Fostul căpitan al "cetățenilor" a avut numai cuvinte de laudă la adresa mijlocașului britanic, despre care a spus că este înțeles greșit de anumiți oameni.

"Vreau să spun că Jack Grealish este înțeles greșit de anumiți oameni din presă. Este unul dintre cei mai simpatici băieți pe care i-am întâlnit, în fotbal. Este distractiv să fi în preajma lui. Este umil și natural.

Mă bucur pentru succesul său din acest sezon, știu cum este să vii la un club mare pentru mulți bani, cu toată presiunea. A muncit foarte mult pentru a ajunge la un anumit nivel în acest sezon, a fost fantastic pentru noi", a declarat acesta, potrivit The Player’s Tribune.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!