FOTO: Momentul in care Messi si-a pierdut cumpatul pe teren. Cum a reactionat Luis Enrique la finalul infrangerii soc cu Malaga

FOTO: Momentul in care Messi si-a pierdut cumpatul pe teren. Cum a reactionat Luis Enrique la finalul infrangerii soc cu Malaga

BARCELONA 0-1 MALAGA | A fost un meci de cosmar pentru Barcelona in ultima etapa din Spania.

Dani Alves a gafat incredibil in startul meciului, iar Malaga a reusit sa marcheze unicul gol in minutul 7. Dupa meci, Luis Enrique nu a vrut sa dea vina pe fundasul sau pentru rezultatul final. A insistat ca vina este a echipei, dar mai ales a sa.

"Greselile sunt ale echipei si in primul rand ale mele. Nu a fost cea mai buna zi a noastra, atat individual, catsi colectiv. Fiecare atac al nostru s-a transformat intr-un contraatac pentru Malaga. Am incercat sa atacam mult pe centru, nu am fost eficienti si nu am cooperat bine"

"In prima parte, adversarul a profitat de o greseala si asa a reusit sa deschida scorul. In partea a doua nu am reusit sa fim in forma. Este un rezultat dureros, sper sa fie doar un accident, dar asta vom vedea in urmatoarele saptamani. Alves? Greselile sunt facute de toata echipa", a declarat Luis Enrique.

Si Messi a fost extrem de nervos pe teren, cu Malaga. Presa din Spania a surprins o captura TV cu momentul in care starul Barcelonei si-a pierdut cumpatul si a inceput sa loveasca cu pumnii in gazon.


 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

USR PLUS cere demiterea șefilor Administrației Spitalelor și a Spitalului Foișor, după scandalul mutării pacienților
BRAT
Modifică setările cookies