Spania

FOTO | Barcelona, schimbare istorica! Catalanii vor juca pentru prima data cu echipamente cu dungi orizontale! Vezi cum vor arata

•Barcelona isi schimba echipamentul in sezonul viitor. Nu si sigla :)
•Catalanii vor juca pentru prima data in istorie cu dungi orizontale

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Ianuarie 2015, 10:11
Data actualizarii: Vineri 23 Ianuarie 2015, 11:29

Barcelona, impreuna cu sponsorul tehnic al clubului, Nike, a stabilit toate detaliile in privinta noului kit de echipament pe care Messi & Co il vor imbraca in sezonul viitor.

FC Barcelona a luat o decizie istorica, clubul catalan urmand sa adopte in premiera un kit de echipament ale carui dungi vor fi trasate pe orizontala. Design-ul noilor echipamente este unul care a stranit multe discutii in ultimele luni, insa acesta a fost in cele din urma acceptat de conducerea Barcei si de sponsorul tehnic.

Barcelona va juca din sezonul viitor intr-un echipament de culoare albastra, cu dungi rosii pe fata si pe spate.

Al doilea echipament, cel de deplasare, va fi de culoare portocalie si va avea dungi verticale de culoare rosie. Acesta este facut dupa drapelul Catalunyei, insa nu este inca sigur daca oficialii il vor adopta definitiv.

Conducatorii Barcei spera sa dea o lovitura importanat prin schimbarea echipamentelor si sa reuseasca sa depaseasca Real Madrid la incasari, clubul din capitala spaniei inregistrand un record in ceea ce priveste cifra de afaceri in ultimii ani.

Contractul dintre Barcelona si Nike este valabil pana in 2018. Clubul catalan primeste 35 de milioane de euro pe an din partea companiei americane.

Rivalii de la Real Madrid incaseaza circa 55 de milioane de euro de la Adidas.

Mai multe FOTO in galeria de mai jos!

Modifică setările cookies