Cristiano Ronaldo Real Madrid Spania

Fotbalul putea sa fie mai sarac fara Ronaldo! Mama lui a spus ca voia sa faca AVORT! Reactia fabuloasa a lui Cristiano:

Mama lui Cristiano Ronaldo povesteste intr-o carte lansata recent in Portugalia detalii necunoscute despre fiul sau.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Iulie 2014, 14:36
Data actualizarii: Vineri 18 Iulie 2014, 14:51

Dolores Aveiro a publicat o carte, scrisa de Paulo Sousa Costa, care se numeste "Mama curajoasa".

AVORTUL

Cristinao Ronaldo nu era 'in plan'. Cel putin asa sustine mama lui intr-un pasaj din carte in care anunta ca a vrut sa faca avort cand a aflat ca este din nou insarcinata.

"Nu voiam sa duc la capat sarcina, asa ca am decis sa beau bere neagra pana cand corpul meu nu ar mai fi putut suporta. Dar nu a avut efect si sarcina a decurs bine si s-a nascut Cristiano. Acum sunt fericita ca lucrurile nu au iesit cum voiam. E si un sfat pe care as vrea sa-l dau femeilor din lumea intreaga: nu faceti avort! Nici nu stiti cata bucurie v-ar putea aduce copilul pe care, poate, intr-un anumit moment nu-l doriti", spune mama lui Cristiano.

Cand a ramas insarcinata cu Ronaldo, mama lui implinise 30 de ani, avea deja trei copii, iar sotul sau avea probleme cu bautura. Din cauza alcoolului a si murit tatal lui Cristiano, Jose Dinis Aveiro, in urma cu mai bine de 9 ani.

"Cristiano nu a putut fi prezent la acesta lansare, dar a glumit cu mine: 'Vezi, mama, voiai sa faci avort si eu sunt cel care intretine toata casa acum' ", spune Dolores, care recunoaste ca inca de cand era mic, Cristiano a promis ca intr-o buna zi isi va putea ajuta familia sa aiba un trai mai bun.

Modifică setările cookies