Spania

FABULOS! Ronaldo a castigat 230 de milioane de euro in 2015! Agentul sau a publicat toate veniturile si anunta: "Toti banii sunt declarati"

Cristiano Ronaldo este o masina de facut bani!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Decembrie 2016, 12:06
Data actualizarii: Vineri 09 Decembrie 2016, 12:27

Acuzat ca isi ascunde banii in Insulele Virgine ca sa evite plata de impozit, Cristiano Ronaldo isi publica veniturile.

Suma incasata de portughez in 2015 este uriasa, aproape 230 de milioane de euro, bani proveniti din salariul de la Real Madrid, dar mai ales din drepturile de imagine.

Legat de aceste drepturi se leaga si ancheta demarata de autoritatile spaniole, dupa dezvaluirile facute de Football Leaks.

Din declaratia de venit publicata de agentia impresarului Jorge Mendes, Ronaldo a declarat doar 23,5 milioane de euro in Spania, iar restul in alte tari, cel mai probabil in conturi offshore. Totusi, agentia lui Ronaldo a anuntat ca jucatorul este dispus sa coopereze cu autoritatile spaniole pentru a clarifica situatia. 

"Aceasta declaratie arata ca autoritatile fiscale din Spania este constienta de toate veniturile lui Ronaldo. De acum incolo, jucatorul nu va mai face nicio declaratie legata de acest subiect. 

Jucatorul este constient de toate obligatiile sale fiscale, chiar de la inceputul carierei si nu a avut nicio problema in toate tarile in care a jucat pana acum. 

Aceasta comunicare nu este ceruta de lege, dar constituie dovada irefutabila ca Ronaldo si reprezentantii sai sunt de buna cuviinta sii coopereaza cu autoritatile in spiritul transparentei si acordului cu legea", se arata in comunicat. 

Ronaldo a facut un scurt comentariu legat de acest subiect la un post TV din Portugalia. "Credeti ca imi fac griji? Cel care nu are nimic nu se teme de nimic", a spus jucatorul. 

Dovada publicata de agentia Gestifute, detinuta de Jorge Mendes, impresarul lui Ronaldo. 

Modifică setările cookies