Fabio Coentrao si-a prelungit contractul cu Real Madrid; portughezul ramane pe Bernabeu pana in 2018! De cine mai 'trag' sefii Realului:

Real Madrid Fabio Coentrao Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Noiembrie 2013, 19:38
Data actualizarii: Duminica 24 Noiembrie 2013, 20:48

►PRO TV prezinta: Aventurile lui Eric Magicianul! Dnepr - Pandurii, joi 22:00, live si pe Voyo!

Desi fanii nu 'il au la inima', internationalul portughez tradandu-le increderea in cateva meciuri importante, iar specialistii anuntau ca va fi, cel mai probabil, vandut in iarna sau in vara lui 2014, Fabio Coentrao si-a prelungit contractul cu Real Madrid.

Titularul nationalei Portugaliei, cumparat de Real Madrid in schimbul a 30 de milioane de euro, si-a extins angajamentul cu Real Madrid pana in 2018, adaugand inca un an la contractul pe care il avea deja.

Acesta a obtinut o marire a salariului, dar si promisiunea ca va intra in vederile antrenorului, acesta bifand destul de putine prezente in ultima vreme.

Cu toate acestea, Coentrao nu va putea juca pana la mijlocul lui decembrie, confruntandu-se inca cu o problema musculara.

La negocierile pentru prelungirea contractului va intra in curand si Pepe, conationalul lui Fabio Coentrao, si el adus in schimbul unei sume de aproximativ 30 de milioane de euro, insa de la rivala Benficai, Porto.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!