Spania

”Este un jucător nebun!” Pedri și bunul său prieten de la Barcelona

FC Barcelona trece printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere sportiv. Catalanii nu au mai pierdut din luna decembrie, de la meciul cu Bayern din Champions League. 

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 17:56
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 18:27

După două sezoane slabe, culminând cu dezastrul din Champions League, unde catalanii au fost eliminați din grupe, Barcelona l-a adus pe Xavi și a reușit să revină pe locurile fruntașe din La Liga.

Pedri, unul dintre cei mai bine cotați jucători al echipei blaugrana a vorbit despre Ousmane Dembele, care a intrat în ultimul an de contract cu gruparea catalană.

  • Pedri

Dembele, ultimul an de contract cu Barcelona

"Am o relație foarte bună cu el, este un jucător nebun, m-a surprins foarte mult. Nu știi dacă va dribla pe stânga sau pe dreapta, iese cu mingea la picior pe partea pe care și-o dorește cu mare ușurință. Este o bucurie să-l am coechipier. Uneori glumesc cu el, dar este o decizie pe care trebuie să o ia singur (n.r. legat de prelungirea contractului lui Dembele”, a spus Pedri.

Ibericul a vorbit și despre talentul ”didactic” al noului său antrenor, Xavi, cel care a schimbat total fața echipei care a cucerit ultimul trofeu UEFA Champions League în 2015, când la echipă încă erau Neymar, Messi și Suarez.

Este un antrenor care ne transmite securitate în tot ceea ce face, pentru că știe foarte bine ce vrea de la echipă și noi fotbaliștii îl înțelegem perfect. Știm că trebuie să fim capabili să controlăm jocul prin posesie și pe asta insistă Xavi cel mai mult", a adăugat Pedri.

Modifică setările cookies