Spania

Eden Hazard, decizie neașteptată după trei ani în care a dezamăgit la Real Madrid

Eden Hazard (31 de ani) joacă de aproape trei ani la Real Madrid, club care l-a transferat în 2019 de la Chelsea, pentru 115 milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Martie 2022, 10:50
Data actualizarii: Vineri 18 Martie 2022, 11:05

Inițial, belgianul a venit pe ”Bernabeu” ca înlocuitor pentru Cristiano Ronaldo, dar evoluțiile sale nu au fost nici măcar apropiate de cele ale portughezului, care a scris istorie în tricoul madrilenilor.

Hazard vrea să rămână la Real Madrid!

Lovit des de accidentări în perioada petrecută la Real Madrid, Hazard nu a primit foarte multe șanse și nu a impresionat prin evoluțiile sale în cele 65 de partide jucate pentru spanioli. A marcat doar șase goluri, cifră la care se mai adaugă și zece pase de gol.

  • Eden Hazard

Chiar dacă pare că nu se poate acomoda în campionatul Spaniei, Hazard a luat o decizie, la prima vedere, neașteptată. Belgianul a fost dorit înapoi în Premier League, acolo unde a fost campion cu Chelsea.

Arsenal și Newcastle au fost echipele care s-au arătat interesate de serviciile lui Hazard, dar acestea s-au lovit de refuzul internaționalului belgian, care își dorește să rămână pe ”Santiago Bernabeu”, scrie Foot Mercato.

Hazard a semnat un contract valabil până în 2024 cu Real Madrid, după șapte ani la Chelsea. Și cota sa de piață s-a prăbușit după evoluțiile palide din ultimele sezoane.

Cândva evaluat la 150 de milioane de euro, Hazard are acum o cotă de piață de ”doar” 18 milioane de euro, potrivit portalului Transfermarkt.

Modifică setările cookies