"E o BOMBA gata sa explodeze! Ce se intampla cu Messi?" Fanii se razbuna pe el, Barcelona cauta primii vinovati 

Autor: Sport.ro
Vineri 11 Aprilie 2014, 09:58

	"E o BOMBA gata sa explodeze! Ce se intampla cu Messi?" Fanii se razbuna pe el, Barcelona cauta primii vinovati 

►Sambata 19:00 Wigan – Arsenal in FA CUP, 21:00 LK "Uzina de Bataie" ►Duminica 17:30 Ajax - Ado Den Hag, 20:00 Finalele skandenberg: Ii paste bataia! 22:00 Stoica, primul meci in GLORY

Madridul traieste cea mai fericita perioada din ultimul deceniu. Viseaza la o finala proprie in acest sezon de Champions League. Real Madrid - Atletico Madrid ar putea fi meciul unei Capitale. Cotidianul de casa al Realului, AS, titreaza astazi pe prima pagina "Messi in criza", readucand in fata statistica ce demonstreaza absenta totala a starului argentinian din prima echipa a Barcelonei in meciul cu Atletico Madrid. Messi a alergat la retur cu 1.5 km mai mult decat portarul Pinto, un record negativ pentru decarul Barcelonei.

In timp ce criza in care se afla Messi este evidenta, fanii Barcelonei cauta un vinovat in acest moment pentru situatia groaznica in care se afla echipa. 2014 poate fi anul in care Barcelona nu cucereste niciun trofeu. Astfel, intr-un sondaj publicat in cotidianul catalan Sport, intrebati "cine este de vina peentru eliminarea Barcelonei?", fanii au dat vina in proportie de 38% pe echipa si pe Messi in principal, pe conducere, 34%, pentru modul prost in care acest sezon a fost organizat, pentru ca Tata Martino sa primeasca 28% dintre voturi.

Cei de la El Mundo Deportivo scriu ca "acum, meciul cu Granada a devenit ca o bomba cu ceas pentru jucatori, gata sa explodeze", in cazul in care echipa obtine un nou rezultat dezastruos, punand si mai multa presiune pe Tata Martino. "Este cea mai proasta perioada a acestuia la Barca", mai scrie El Mundo Deportivo.

Si una dintre legendele Barcelonei a comentat situatia in care se afla clubul in acest moment. Johan Cruyff a declarat in SPORT ca: "sunt suparat, dar nu sunt nervos. In cele doua meciuri cu Atletico, asta e tot ce a putut Barcelona sa faca. Nu are sens acum sa aratam cu degetul spre un antrenor, un jucator sau catre conducere."

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies