Drenthe, prins de politie cu 180 km/h! A trecut de 6 ori pe ROSU! VEZI ce a patit:

Autor: Sport.ro
Luni 01 Noiembrie 2010, 21:42

	Drenthe, prins de politie cu 180 km/h! A trecut de 6 ori pe ROSU! VEZI ce a patit:

Colegul lui Pulhac de la Hercules Alicante, olandezul Royston Drenthe a avut probleme cu politia dupa ce a fost inregistrat circuland cu 180 km/h

Royston Drenthe a fost amendat de politia spaniola dupa ce a fost surprins, joia trecuta, circuland in Alicante cu o viteza de 180 de kilometri pe ora si trecand de sase semafoare pe culoarea rosie.

Potrivit jurnalului spaniol, care citeaza site-ul alicanteactualidad.es si nu precizeaza valoarea amenzii, fotbalistul si-a justificat imprudenta spunand ca transporta o persoana bolnava grav. Politia sustine insa ca insotitorul lui Drenthe nu era in stare grava, ci se afla sub influenta bauturilor alcoolice.

AS mentioneaza ca incidentul a avut loc joi dimineata, la ora 04.20, si ca Royston Drenthe se afla la volanul unui automobil Audi Q7. Dupa ce a fost amendat, Drenthe i-a insultat pe politisti si le-a spus ca are suficienti bani ca sa plateasca orice amenda. Politistii i-au raspuns jucatorului ca daca va insista cu o astfel de atitudine va ajunge in arest. In cele din urma, dupa ce la fata locului au sosit mai multi agenti, Drenthe s-a linistit. In urma incidentelor, fotbalistul olandez a fost amendat si permisul de conducere i-a fost suspendat.
 

Camera Deputaților a adoptat legea prin care sunt abrogate pensiile speciale
BRAT