DECLARATIA lui Mourinho inainte ca Guardiola sa-i "fure" titlul de Antrenorul Anului: "NU merit sa castig!" Ce spune despre cearta dintre CR7 si fanii Realului:

Autor: Sport.ro
Marti 10 Ianuarie 2012, 09:05
DECLARATIA lui Mourinho inainte ca Guardiola sa-i "fure" titlul de Antrenorul Anului: "NU merit sa castig!" Ce spune despre cearta dintre CR7 si fanii Realului:

Jose Mourinho a tinut sa isi dezvaluie regretul ca nu a participat la Gala la care Pep Guardiola a fost desemnat Antrenorul Anului 2011.

Antrenorul Realului, Jose Mourinho, nu crede ca merita sa castige titlul de Antrenorul Anului: "Sunt foarte trist ca nu am putut fi la gala FIFA. Vorbesc pentru mine si cred ca si Cristiano simte la fel. E o onoare sa fiu intre cei mai buni 3 antrenori ai anului trecut. Nu cred ca voi castiga premiul acest an si cred ca asa e corect. Meritam in 2010 pentru ca am castigat tripla, dar nu anul acesta. Cred ca pentru a castiga acest trofeu, trebuie sa ai in palmares Liga Campionilor si un titlu important dar eu am castigat doar Copa del Rey" a spus Mourinho inainte de desemnarea castigatorului, anticipand infrangerea.

Mourinho a vorbit si despre situatia tensionat de la Madrid dintre Cristiano Ronaldo si fanii care l-au huiduit la meciul cu Granada. Antrenorul portughez nu crede ca Ronaldo nu s-a bucurat la golul sau pentru ca era deranjat de fani: "Il vad foarte bine(pe Ronaldo). Pare mult mai relevant chiar sa castigi meciurile decat sa celebrezi un joc. Si nu castigi cu al 5-lea gol.
Acea reusita nu a fost relevanta si daca un jucator e criticat doar pentru ca nu a sarbatorit un gol, atunci criticati-ma si pe mine pentru ca nu am sarbatorit niciun gol!"

Cel mai eficient test pentru depistarea COVID-19 a fost aprobat în SUA. Cum funcționează
BRAT

Modifică setările cookies