Dani Alves, prima declarație oficială după revenirea la FC Barcelona: „Încă sunt în stare de șoc!”

Dani Alves Barcelona Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 18:39
Data actualizarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 18:48

Jucătorul brazilian a revenit după 5 ani pe Camp Nou. 

Xavi Hernandez a reușit să își rezilieze contractul cu Al-Sadd SC și să o preia pe Barcelona. Legendarul mijlocaș i-a cerut întăriri lui Joan Laporta, iar primul jucător pe care l-a adus la clubul blaugrana este fostul său coechipier, Dani Alves, pe care l-a convins să se alăture echipei până în vara lui 2022.  

Cu toate că are 38 de ani, fundașul dreapta a precizat că știa că se va întoarce pe Camp Nou, și că dacă nu o făcea în calitate de fotbalist profesionist, urma să ocupe altă fucție în viitor. De asemenea, Alves a mărturisit că încă este dornic să câștige trofee cu Barcelona.

Alves: „Când îmbrac tricoul Barcelonei mă simt super-erou”

Încă sunt în stare de șoc. Încerc să mă întorc de mult timp. Este un privilegiu să mă întorc, vom încerca să salvăm Barcelona pe care o cunoaștem cu toții. Suntem într-un proces, dar trebuie să-l accelerăm pentru că suntem Barca și nu există nicio marjă pentru a greși.

Mă confrunt cu o provocare incredibilă, una dintre cele care mă fascinează cel mai mult, refacerea, lupta, transpirația, apărarea tricoului. Sunt două tricouri pe care când le îmbrac mă simt ca un super-erou: cel al Braziliei și cel al Barcelonei. Sper să-i 'contaminez' pe coechipierii mei cu toate acestea.

Suntem cu toții Barcelona, jucători și fani. Nu ne putem opri din a veni și a susține echipa. Acum este momentul să ne unim forțele.

Am trăit cele mai frumoase momente din fotbal la Barcelona. Surpriza plăcută este să o fac ca jucător, dar altfel m-aș fi întors într-un alt mod. Vreau să continui să câștig. Trebuie să credem că suntem la cel mai bun club din lume”, a declarat Dani Alves după ce a efectuat vizita medicală.

Dani Alves a jucat 8 ani pentru Barcelona, între 2008 și 2016, reușind să câștige 3 Champions League, 3 Supercupe ale Europei, 6 La Liga, 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 4 Cupe ale Spaniei și 4 Supercupe ale Spaniei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!