Cutremur in GALAXIE! Ronaldo si-a iesit din minti cand a aflat asta si se gandeste sa plece! Cine sare cu SUTA de milioane

Autor: Sport.ro
Joi 05 Septembrie 2013, 11:42

	Cutremur in GALAXIE! Ronaldo si-a iesit din minti cand a aflat asta si se gandeste sa plece! Cine sare cu SUTA de milioane

Spaniolii dadeau ca sigura prelungirea contractului sau cu Real pana in 2019, insa lucrurile au avut o evolutie surprinzatoare in ultimele ore!

Ronaldo s-a suparat rau pe sefii Realului! Nu i-a convenit deloc faptul ca Mesut Ozil a fost vandut la Arsenal si le-a transmis punctul sau de vedere conducatorilor: "Plecarea lui e o veste foarte proasta pentru mine. Era jucatorul care imi stia cel mai bine miscarile in fata portii".

Nemultumirea lui Cristiano e un detaliu pe care Florentino Perez nu l-a luat in calcul inainte sa-l trimita pe Ozil in Premier League. Acum, se vede pus in fata unei situatii delicate. Perez pregatea documentele de prelungire pentru revenirea lui Ronaldo de la nationala, dar trebuie sa o ia din nou de la capat cu discursul motivational.

Milionarii de la PSG si Man United nu au ramas nici ei indiferenti dupa ultimele vesti primite de la Madrid. Seicii sunt mari fani Ronaldo si pun in joc suta de milioane ca sa-l aduca in noua echipa extraterestra de pe Parc des Princes. United se foloseste de latura sentimentala pentru a conta in disputa cu Parisul. Ronaldo a declarat ca nu ar juca in Anglia pentru nicio alta echipa in afara de United, indiferent de tentatiile salariilor superioare pe care i le-ar putea asigura Chelsea sau City.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

E.U. YES LA VOT. Legea europeană care va elimina dublul standard: ”Un brand, acelaşi produs”
BRAT