Zinedine Zidane Balonul de Aur Spania

Cum trebuie sa arate TOPUL pentru Balonul de Aur in viziunea lui Zidane. Numele surpriza care apare pe podium

Zinedine Zidane si-a facut topul celor mai buni jucatori in cursa pentru Balonul de Aur.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Septembrie 2016, 16:12
Data actualizarii: Marti 20 Septembrie 2016, 16:17

"Griezmann a avut prestatii de top si merita sa fie printre primii in clasamentul Balonului de Aur 2016", a declarat Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, care considera insa ca portughezul Cristiano Ronaldo merita sa primeasca trofeul, tinand cont de "anul exceptional" pe care l-a avut.

"Antoine are un randament maxim de mai mult timp si, dupa tot ceea ce a reusit, merita sa fie printre primii", a spus Zidane despre compatriotul sau.

Fostul capitan al reprezentativei Frantei il vede insa castigator pe Cristiano Ronaldo, actualul sau elev de la Real Madrid, care a mai cucerit de trei ori pana acum prestigiosul trofeu, ultima oara anul trecut.

"Nu pentru faptul ca Ronaldo este jucatorul meu, ci pentru ca a reusit un an exceptional. Exista foarte putini jucatori care au realizat ceea ce a realizat el. Iata de ce i-as acorda trofeul lui Cristiano", a argumentat Zidane.

Balonul de Aur, revenit in proprietatea exclusiva a saptamanalului France Football, dupa incheierea parteneriatului cu FIFA, urmeaza sa fie atribuit pana la sfarsitul anului, in urma votului unui juriu compus doar din ziaristi, fara participarea capitanilor si selectionerilor nationali, asa cum s-a intamplat in ultimii ani.

Modifică setările cookies