Cristiano THE BEST Ronaldo! Portughezul e cel mai bun din ultimii 30 de ani! Adica din ziua in care s-a nascut? :)

Cristiano THE BEST Ronaldo! Portughezul e cel mai bun din ultimii 30 de ani! Adica din ziua in care s-a nascut? :)

Cristiano Ronaldo a primit cea mai tare distinctie din parte conationalilor sai.

Ziaristii de la O'Jogo l-au recompensat pe starul de la Real cu titul de cel mai bun sportiv lusitan din ultimii 30 de ani. Analiza lor spune ca Ronaldo e peste orice sportiv din orice sport din 1985 incoace.

Practic, daca ne gandim ca Ronaldo are fix 30 de ani, glumind, putem spune ca e cel mai bun inca de cand s-a nascut :)

Altfel, Ronaldo si-a impresionat conationalii mai ales ca a cucerit Liga Campionilor vara trecuta, cu Real, chiar la Lisabona, in orasul care l-a facut sa straluceasca pentru prima data.

Sporting, Manchester United, Real, un traseu care i-a dus transferuri pe sume-record, salarii imense si recunoastere internationala. Acum este proaspat detinator al Balonului de Aur, pentru a treia oara in cariera, un star mondial de cel mai inalt calibru.

"Sa castig Champions League la Lisabona a fost unul dintre cele mai frumoase si decisive momente ale carierei mele. Premiile individuale sunt rezultatul muncii echipei, indiferent ca vorbim de Real Madrid sau nationala Portugaliei", a spus Cristiano cand i-a fost inmanat trofeul.

In plus, un alt premiu pe care l-a primit de la cotidianul O'Jogo este si de cel mai bun jucator de fotbal din istoria Portugaliei, fiind plasat astfel peste numele care au inspirat generatii de oameni - Eusebio si Luis Figo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis convoacă Consiliul Suprem de Apărare a Ţării: ”Situația este îngrijorătoare”
BRAT
Modifică setările cookies