Cristiano Ronaldo raul Real Madrid Spania

Cristiano Ronaldo se intoarce la numarul in care a facut istorie: Va redeveni CR7 la Real Madrid!

"Sa mai vindem niste tricouri!" - asta e proiectul pe care conducerea Realului si l-a pus in plan pentru sezonul viitor. Cu Raul plecat la Schalke, numarul 7 de la Real se poate duce la Cristiano Ronaldo.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iulie 2010, 09:26
Data actualizarii: Vineri 23 Iulie 2010, 09:39

Cele mai tari performante din cariera lui Cristiano Ronaldo s-au invartit in jurul numarului 7. Desi a debutat la Sporting sub comanda lui Boloni cu numarul 28, transferul la United i-a adus si cel mai ravnit numar din istoria clubului: 7, purtat in trecutul apropiat de nume precum Cantona si David Beckham.

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai bun jucator din lume cu numarul 7 pe spate, iar acest numar l-a urmarit si la nationala. Pana sa se retraga Figo, Ronaldo juca cu 17, iar din 2006 Federatia Portugheza i-a oferit numarul 10, insa l-a refuzat.

La Real, Ronaldo a luat numarul 9, Raul era legat de 7-le istoric, insa dupa plecarea capitanului la Schalke, Cristiano Ronaldo este favorit sa preia numarul pe care in trecut l-au mai avut la Real Juanito, Amancio si Butragueno, scriu astazi spaniolii de la Marca.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!