Cristiano Ronaldo i-a mai suflat un premiu lui Messi: a fost desemnat cel mai bun jucator din Champions League! 

Cristiano Ronaldo i-a mai suflat un premiu lui Messi: a fost desemnat cel mai bun jucator din Champions League! 

Cristiano Ronaldo a fost incoronat Regele Champions League de ziarele Marca si Gazzetta dello Sport, cele mai citite din Spania si Italia. 

Cristiano Ronaldo a avut un sezon impresionant, cu victorii in Champions League si la EURO. Ronaldo a marcat penalty-ul decisiv al finalei de la Milano cu Atletico Madrid, cand Real a cucerit al 11-lea trofeu in aceasta competitie.

Ronaldo e golgheter in Champions League si spune ca nu se astepta sa ajunga la asemenea cifre. "Nu ma asteptam. Stiam ca sunt la cel mai mare club, dar nu ma asteptam sa-i bat pe Di Stefano sau Raul. E ceva minunat. Motivatia mea continua, vreau sa scriu istorie cu cel mai mare club din lume", a spus Ronaldo la decernarea premiului.

Marca si Gazzetta dello Sport acorda anual premiul pentru cel mai bun jucator din Champions League in urma unui sondaj. Cele doua ziare sunt detinute de aceeasi companie.

Ronaldo a marcat anul trecut 16 goluri in Champions League. Anul acesta nu crede ca va mai reusi o asemenea peformanta. "E coomplicat. Sunt multe goluri, dar in fotbal orice se poate intampla. Dar sa fie clar ca e o performanta mare. Sunt fericit ca acest premiu vine in urma votului fanilor", a mai spus Ronaldo.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ioana Mihăilă, noul ministru al Sănătății. Președintele a semnat decretul
BRAT
Modifică setările cookies