Cristiano Ronaldo a dat lovitura! Cate ZECI de milioane de euro a primit ca sa NU joace intr-un film!

Cristiano Ronaldo Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Octombrie 2015, 12:59
Data actualizarii: Luni 19 Octombrie 2015, 13:00

Cristiano Ronaldo primeste bani ca sa nu faca nimic! 


Ronaldo urma sa joace in filmul The Handler al lui Martin Scorsese, insa celebrul regizor a decis in cele din urma sa renunte la serviciile jucatorului de la Real Madrid.

Filmul este povestea miliardarului italian Alessandro Proto, cel despre care se spune ca a inspirat celebra serie de carti si filme "Fifthy Shades of Grey".

Chiar italianul a anuntat ca nu vrea ca Ronaldo sa faca parte din filmul despre viata sa. "Ronaldo e un mare jucator, dar asta nu inseamna ca e regele lumii. Nu vreau sa apara in filmul despre viata mea. Martin Scorsese este de acord cu mine. Ronaldo nu va face parte din acest film", a declarat Proto.

"Imi pare rau daca se simte jignit, dar se poate intampla in viata sa nu iti iasa toate asa cum doresti. Sunt dispus sa platesc cu placere cei 20 de milioane de euro pentru ca Ronaldo sa nu apara in filmul meu", a mai spus Proto. 

Initial, Ronaldo trebuia sa primeasa 10 milioane de euro, insa avocatii sai au negociat la sange si au obtinut dublarea sumei, scrie Sport de Catalunia. 

S-a scris recent ca Ronaldo are o mica obsesie pentru Proto si stilul de viata al acestuia. Ronaldo a cumparat chiar un apartament detinut de italian in New York. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!