Cota lui Cristiano Ronaldo s-a PRABUSIT in 2018! Apusul carierei Balonului de Aur? Messi si Neymar valoreaza de 2,5 ori mai mult!

Cristiano Ronaldo CIES Football Observatory Leo Messi Neymar Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Ianuarie 2018, 18:17
Data actualizarii: Luni 08 Ianuarie 2018, 22:10

Cristiano Ronaldo are cel mai slab sezon de cand joaca la Real Madrid. 

Ronaldo a incheiat anul trecut cu Balonul de Aur si trofeul The Best in palmares, insa acest sezon este cel mai slab de la transferul la Real, efectuat in 2009.

Absenta golurilor si rezultatele slabe cu Real din campionat se reflecta si in cota lui Ronaldo, care este evaluat la 80 de milioane de euro de CIES Football Observatory. Ronaldo se afla abia pe locul 49 in topulor celor mai valorosi jucatori din Europa in acest moment.

Topul e condus de Neymar, evaluat la 213 milioane de euro, iar pe locul 2 se afla Leo Messi, cotat la 202 milioane de euro. Podiumul este completat de Harry Kane, 195 de milioane de euro.

Philippe Coutinho, al doilea cel mai scump transfer din istorie, este clasat pe locul 16, cu o valoare estimata de 123 de milioane de euro. Barca a platit 120 de milioane de euro pentru transferul de la Liverpool, insa catalanii vor mai achita si alte 40 de milioane in functie de anumite performante.

Cum arata topul facut de elvetienii de la CIES

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!