"Corleone" ramane sponsor la Atletico! Presedintele din Azerbaidjan a semnat un nou contract! Cat va castiga clubul lui Simeone:

Azerbaidjan Atletico Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Ianuarie 2014, 17:52
Data actualizarii: Luni 27 Ianuarie 2014, 04:17

► Unii zic c-a fost peste Hagi si Dobrin. A fost? ILIE BALACI, astazi de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!
► Altii zic ca n-o sa mai avem altul ca el in tenis. Poate Halep? ION TIRIAC, marti de la 19:00, LIVE IN STUDIO SPORT.RO!

Atletico Madrid a semnat un nou contract cu sponsorul lor. Presedintele Azerbaidjanului, Ilham Aliyev, supranumit si "Corleone", a prelungit intelegerea pana in 30 iunie 2015.

Logoul tarii, "Land of Fire", va aparea pe echipamentul in dugi albe si rosii, indiferent de partenerii pe care clubul ii va avea pana in 2015.

Contractul cuprinde mai multe conditii pe care cele doua parti trebuie sa le indeplineasca. Atletico Madrid trebuie sa joace un amical cu nationala Azerbaidjanului in fiecare an, sa organizeze un proiect de promovare a tinerilor talentati din tara, sa deschida o clinica in capitala Baku si sa promoveze Azerbaidjanul peste tot in lume. In schimb, statul azer plateste 10 milioane de euro clubului din Madrid.

Presedintele Aliyev este supranumit si "Corleone" din cauza comportamentului sau. Intr-o scrisoare trimisa de diplomatii americani din Azerbaidjan catre Statele Unite, Aliyev era prezentat ca un tip foarte realist si inteligent in relatiile cu politicienii straini, insa asemenea personajului din Godfather, reactioneaza foarte urata si are o atitudine autoritara cand vine vorba de problemele interne.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!