Contra, scandal dupa prima victorie in Spania: "E adevarat, nu trebuia sa fac asta!" Cum a fost eliminat de arbitru

Autor: Sport.ro
Luni 31 Martie 2014, 08:57

	Contra, scandal dupa prima victorie in Spania: "E adevarat, nu trebuia sa fac asta!" Cum a fost eliminat de arbitru

► Porto - Sevilla joi 22:00 in direct la Sport.ro si Voyo! Cu DRAG de pe Dragao. Semnat FOTBAL!

Valencia 1-3 Getafe / Pentru Cosmin Contra, numarul 4 a fost cu noroc. Dupa un egal si doua infrangeri, Getafe a reusit sa sparga gheata cu antrenorul roman, reusind sa castige pe terenul fostei campioane, Valencia. Partida in care Marica a inscris al 2-lea gol al lui Getafe a fost insa extrem de tensionata.

Pedro Leon a marcat ultimul gol al meciului insa modul in care s-a bucurat a fost considerat ofensator pentru fanii de pe Mestalla. Mathieu si-a pierdut cumpatul si a fost eliminat. Contra a avut si el un conflict cu cineva de pe banca Valenciei si a fost eliminat.

"A fost un joc foarte tensionat. Valencia juca pentru a ajunge in Europa si noi pentru existenta noastra. E adevarat ca nu trebuia sa sar si sa am vreun conflict cu cineva, dar persoana cu care am avut un conflict nu a fost Pizzi (antrenorul Valenciei) ci altcineva" a spus Contra. "Nu mi-am dorit nicio clipa sa provoc" a spus si Pedro Leon.

Si dupa meci au existat incidente pe tunelul spre vestiar, insa Contra a refuzat sa comenteze. El a laudat efortul jucatorilor sai si a subliniat importanta acestei victorii: "Am revenit de la 0-1 in fata unei echipe de calitate. Am avut atitudine si am castigat in fata unei formatii foarte bune. Cu o asemenea atitudine putem reusi" a spus fostul antrenor de la Petrolul.

In urma acestei victorii, Getafe a urcat pe locul 16, avand un punct peste Almeria, prima echipa aflata sub linie, cu 7 etape inainte de finalul sezonului

Reusesc Contra si Marica sa o salveze pe Getafe de retrogradare? (1353 voturi)
 
Da
89.21%1207 voturi
 
Nu
10.79%
146 voturi
Florin Cîțu: Fără mască pe plajă, de la 1 iunie. A doua etapă de relaxare de la 1 august
BRAT
Modifică setările cookies