Contra: "Daca vom castiga Cupa va fi cea mai mare performanta a clubului!"

"LAUDRUP STIE SA MA PUNA IN VALOARE!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Martie 2008, 09:27
Data actualizarii: Vineri 21 Martie 2008, 09:27

Fundasul Cosmin Contra explica pentru Adevarul motivele succesului unei echipe mici, cum este Getafe, o formatie din suburbia Madridului, care nu era cotata cu niciun fel de sanse. 

"Este o performanta. Finala de anul trecut a fost cel mai important moment din istoria clubului, iar acum am repetat isprava. Am suferit in meciul de miercuri pentru ca Racing a jucat bine, dar am reusit sa ne calificam", a spus Contra.

"Este meritul prese­dintelui (n.r. - Angel Sanchez Torres) si al antrenorului Laudrup. Au fost adusi la echipa jucatori tineri care se potrivesc perfect la stilul de joc al lui Laudrup. El vrea sa jucam pe atac, cu posesie prelungita, sa punem presiune. Asa am ajuns sa fim o echipa mica, dar care joaca bine", a precizat fundasul.

"Facem fata, pentru ca avem un lot echilibrat de 22-25 de jucatori. Se poate face rotatia fotbalistilor, unii joaca la mijlocul saptamanii, altii in weekend. Eu sunt pe acelasi post cu David Cortes. Am avantajul ca sunt mai experimentat si Laudrup ma prefera in partidele mai grele", a explicat Contra, care a trecut peste perioada mai dificila survenita in urma mortii tatalui sau.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!