Ce nebunie! Real Madrid a primit doua oferte de cate 150.000.000 euro pentru un jucator: "Florentino le-a refuzat pe loc"

Ce nebunie! Real Madrid a primit doua oferte de cate 150.000.000 euro pentru un jucator: "Florentino le-a refuzat pe loc"

Real Madrid a refuzat doua oferte de cate 150.000.000 euro pentru internationalul Marcos Asensio.

Real Madrid vrea sa isi extinda cat mai mult posibil hegemonia in fotbalul european, iar Florentino Perez vede in pustii de acum urmasii lui Ronaldo. Asensio este unul dintre ei.

Impresarul Horacio Gaggioli a dezvaluit in presa spaniola ca Real Madrid a refuzat doua oferte de cate 150.000.000 euro pentru tanarul mijlocas, care are o clauza de 700.000.000 euro!

"Real a refuzat doua oferte pentru Marcos Asensio, de cate 150 de milioane de euro. Marcos are un viitor stralucit la Madrid", a spus Gaggioli, citat de AS.

Potrivit impresarului, ambele oferte erau din Premier League.

Agentul a mai spus ca Asensio va castiga in viitor Balonul de Aur si a adaugat ca Barcelona a facut o mare eroare cand l-a ratat.

"Bartomeu (n.r presedintele Barcelonei) stie ca a gresit. Dar asa e in viata. Timpul a trecut, Florentino s-a miscat mai repede si l-a luat", a mai spus el.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA în dosarul mitei de 800.000 de dolari
BRAT

Modifică setările cookies