Spania

El este viitorul Barcelonei! Ansu Fati și-a prelungit oficial contractul și are o clauză uriașă 

Ansu Fati (18 ani) a semnat o nouă înțelegere cu Barcelona! 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 20 Octombrie 2021, 22:56
Data actualizarii: Joi 21 Octombrie 2021, 08:02

Catalanii vor să se asigure că nu își pierd cei mai valoroși fotbaliști, astfel că după ce au reușit să îi ofere o nouă înțelegere lui Pedri, de această dată l-au convins și pe cel mai promițător tânăr, Ansu Fati. Dorit de marile cluburi ale Europei, printre care și Manchester City, fotbalistul originar din Guinea-Bissau a semnat prelungirea contractului. 

Clubul a făcut anunțul oficial chiar după prima victorie din Champions League din acest sezon, în fața echipei lui Mircea Lucescu, 1-0. Ansu Fati nu a reușit să înscrie, însă a avut una dintre cele mai mari ocazii ale meciului. 

  • Ansu Fati

Ansu Fati, contract până în 2027 

Barcelona a anunțat prin intermediul unui comunicat oficial că Fati a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2027, adică pe durata a șase ani, iar clauza sa de reziliere se ridică la un miliard de euro, aceeași pe care o are și Pedri. 

„FC Barcelona și jucătorul Ansu Fati a ajuns la o înțelegere pentru prelungirea contractului până pe 30 iunie 2027. Clauza de reziliere este fixată la un miliard de euro. 

Formalizarea contractului care îl va lega pe jucătorul creat în La Masia de club pentru următoarele sezoane va avea loc joi, 21 octombrie”, se arată în comunicatul clubului

Modifică setările cookies