BOMBA! Transferul lui Neymar la PSG e in pericol! Federatia Spaniola incearca sa blocheze mutarea

BOMBA! Transferul lui Neymar la PSG e in pericol! Federatia Spaniola incearca sa blocheze mutarea

Federatia Spaniola de Fotbal nu vrea sa permita platirea clauzei de reziliere a contractului lui Neymar cu Barcelona!

Transferul lui Neymar de la Barcelona la PSG a devenit si mai complicat! Motivul? Federatia Spaniola nu vrea sa accepte plata clauzei de reziliere a contractului jucatorului brazilian. Federatia ameninta ca ii va raporta pe cei de la PSG pentru posibila incalcare a fair-play-ului financiar!

Presedintele La Liga, Javier Tebas, avertizeaza: "Chiar daca PSG nu va plati clauza noi ii vom denunta. L-am avertizat pe presedintele lui Paris Saint-Germain ca o vom face si am vazut ca ei continua pe aceeasi linie. Ei nu pot avea venituri care sa le depaseasca pe cele ale celor de la Real Madrid si Barcelona" a spus Tebas pentru Sport de Catalunya.

Astfel, Federatia va incerca sa impiedice platirea clauzei considerand ca mutarea ar trebui blocata cel putin temporar pana este efectuata investigatia. Inainte sa permita rezilierea contractului, Federatia va cere ambelor cluburi dovezi legate de platile efectuate de club si de situatia financiara a celor de la PSG care sa demonstreze ca nu este incalcat regulamentul de o eventuala plata a clauzei.

Citeste si:PSGNeymar
VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies