Real Madrid FIFA Spania

BOMBA care poate DISTRUGE Real Madrid! Ancheta fara precedent ceruta de FIFA! Campionii Europei risca interzicerea transferurilor

FIFA ancheteaza peste 50 de transferuri ale unor jucatori tineri la Real Madrid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 15:47
Data actualizarii: Marti 27 Ianuarie 2015, 15:55

Directorul sportiv al lui Real Madrid, Emilio Butragueno, a confirmat ca FIFA ancheteaza clubul in acelasi caz care a dus la sanctionarea Barcelonei cu interzicerea la transferuri timp de un an!

Butragueno spune ca oficialii lui Real Madrid sunt calmi in privinta situatiei si e convins ca Realul nu va pati ca Barcelona.

Real Madrid anunta ca FIFA a cerut documentele a 51 de jucatori, adusi cu exceptii la regulile obisnuite de transferuri din diferite motive.

Realul sustine ca 10 dintre acesti jucatori sunt spanioli, iar alti 23 de jucatori straini au fost adusi de la alte cluburi din Spania.

FIFA are reguli clare in privinta transferurilor de jucatori minori. Acestia se pot transfera international doar daca implinesc trei criterii.

Jucatorii sub 18 ani pot juca in alta tara doar daca parintii lor se muta acolo din motive non-fotbalistice, daca sunt in UE sau din zona economica UE si au intre 16 si 18 ani, sau daca locuiesc la maxim 100 km de club.

Real Madrid a platit 3 milioane de euro pentru transferul lui Odegaard de la Stromgodset, jucator de 16 ani.

Barcelona e sanctionata de FIFA in acest moment cu interdictia la transferuri in 2015 din cauza unor nereguli la transferuri internationale de minori. 

Real Madrid pare ca se acopera in acest moment pentru o eventuala suspendare. Madrilenii i-au luat pe Odegaard si Lucas Silva, iar acum negociaza mutarea lui Laporte de la Bilbao. 

Modifică setările cookies