Spania

Barcelona se razbuna pe Blatter dupa ce i-a dat interzis la transferuri pana in 2016. Mesajul transmis de Bartomeu

Candidatul la presedintia clubului FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a confirmat ca daca va castiga alegerile de pe 18 iulie va milita pentru ca actualul presedinte al UEFA, Michel Platini, sa îl înlocuiasca pe Joseph Blatter la presedintia FIFA.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 16:15
Data actualizarii: Miercuri 15 Iulie 2015, 16:16

Într-o reuniune organizata de Forumul Europa Tribuna Catalunya, candidatul la presedintia gruparii din Barcelona a precizat ca a vorbit cu presedintele Federatiei Regale Spaniole de Fotbal, Angel Maria Villar, un alt posibil candidat la presedintia FIFA, caruia i-a prezentat preferinta sa pentru Platini.

"Am o excelenta relatie cu Villar. Am vorbit cu el si stie ca preferatul nostru este Platini. Ne-am dori sa fie candidat la presedintia FIFA", a dezvaluit Bartomeu, care a adaugat ca Barcelona "are o influenta minora" în forul mondial, în parte din cauza deciziei de a rupe relatiile dupa sanctionarea clubului catalan pentru o serie de infractiuni legate de cooptarea jucatorilor minori, pedeapsa constand în oprirea transferurilor pana în ianuarie 2016.

"Timpul ne-a dat dreptate. La FIFA exista numeroase indicii de coruptie. Gestiunea lui Blatter se afla la final. Urmarim situatia, chiar daca nu avem relatii cu FIFA. Speram sa fie alesi noi conducatori", a mai spus Bartomeu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!