Barcelona s-a schimbat RADICAL dupa aducerea lui Neymar. Messi e cel mai fericit. Ce record NEGATIV a batut jucatorul de 59.000.000 euro:

Autor: Sport.ro
Marti 24 Septembrie 2013, 07:17
Barcelona s-a schimbat RADICAL dupa aducerea lui Neymar. Messi e cel mai fericit. Ce record NEGATIV a batut jucatorul de 59.000.000 euro:

Dinamo – Sanatatea, marti 20:30, IN DIRECT Sport.ro! Vezi AICI cand joaca Steaua, Rapid si U Craiova - Petrolul! Bate Cupa!

Neymar are viata de grea de cand a ajuns la Barcelona si se uita cu invidie la Messi. Pustiul Barcelonei este cel mai faultat jucator din Spania si sufera teribil. Neymar a fost faultat pana acum de 23 de ori, in timp ce Messi doar de 7 ori.

Neymar are insa sprijinul lui Tata Martino, un antrenor care vrea ca Barcelona sa joace super ofensiv si cere multe mingi in fata.

Neymar are pana acum 4 assisturi la golurile lui Messi, Pique, Fabregas si Pedro si a aratat ca are o buna intelgere a jocului. Marca scrie ca cea mai importanta veste pentru Barcelona este ca intelge jocul pe care il face Messi si incearca de multe ori sa isi croiasca drum printre rivali pentru a pasa. 

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT