Barcelona pregateste 4 mutari in 12 zile! Jucatorii ofertati de urgenta, dupa ce FIFA i-a interzis dreptul la transferuri

Barcelona pregateste 4 mutari in 12 zile! Jucatorii ofertati de urgenta, dupa ce FIFA i-a interzis dreptul la transferuri

Barcelona a intrat in criza de timp. Mai are 12 zile la dispozitie sa-si faca un lot pentru urmatorul an si jumatate.

FIFA a decis ieri ca Barcelonei sa i se interzica dreptul de a mai transfera jucatori pentru doua perioade de mercato, incepand cu luna ianuarie a anului viitor, dupa ce a descoperit probleme in contactele minorilor. Barca mai are cateva zile la dispozitie sa-si rezolve toate problemele de lot pentru urmatorul an si jumatate.

Presa catalana scrie astazi ca Barcelona a intrat in criza de timp si pregateste patru mutari in urmatoarele 12 zile. Conform ziaristilor catalani de la Sport, Barcelona incearca sa ii aduca in urmatoarele zile pe Reus de la Borussia Dortmund, Koke de la Atletico Madrid, Douglas de la Sao Paulo si Cuadrado de la Fiorentina.

Douglas este ca si transferat la Barca in acest moment. In urma cu doua zile, presa din Spania scria ca Barcelona a ajuns la un acord cu Sao Paulo, insa nu pentru un transfer imediat, ci din vara anului urmator. In situatia de fata, Barcelona nu are de ales si trebuie sa-l aduca acum pe Douglas, atlfel mutarea ar putea pica definitiv.

Barcelona va incerca sa atace la TAS decizia FIFA de a-i interzice dreptul la transferuri pentru doua perioade de mercato.

Citeste si:Barcelona
VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies