Barcelona are presedinte nou, dar poate sa ramana fara el! Catalanii au ales un om care risca peste 3 ani de INCHISOARE!

Barcelona Josep Maria Bartomeu Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Iulie 2015, 08:20
Data actualizarii: Duminica 19 Iulie 2015, 08:26

Barcelona are un nou presedinte dupa alegerile de ieri! 

Josep Maria Bartomeu a deveni presedintele Barcelonei, dupa victoria din fata lui Joan Laporta, fostul presedinte al clubului catalan. 

Bartomeu a fost vicepresedinte pana anul trecut, cand Sandro Rosell si-a demisia dupa ce a fost pus sub acuzare de evaziune fiscala. 

Bartomeu a fost presedinte interimar pana atunci, dar era cotat cu sansa a doua in fata lui Laporta. Si noul presedinte al Barcei este anchetat pentru evaziune in cazul Neymar si risca peste 3 ani de inchisoare. 

Bartomeu a obtinut 25% din voturile socios, in timp ce Laporta doar 15%. 

Agusti Benedito a primit doar 3% din voturi, in timp ce Toni Feixa doar 1,7% din voturi. 

"E un moment important, atat pentru mine cat si pentru Barcelona. E foarte important sa fim uniti. Am demonstrat ca daca suntem uniti putem face multe impreuna. Noi o sa fim in continuare alaturi de Luis Enrique si de jucatori, o sa aducam cei mai importanti jucatori la echipa. O sa investim in continuare in cel mai bun centru de copii si juniori din lume - La Masia, iar Barcelona va fi in continuare cel mai mare club din lume", a fost discursul triumfator al lui Bartomeu. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!