Barcelona a mai rezolvat o problemă: "Semnează până în 2026!"

Ronald Araujo Barcelona la liga Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Aprilie 2022, 20:28
Data actualizarii: Marti 05 Aprilie 2022, 20:27

FC Barcelona a ajuns la un acord pentru prelungirea înțelegerii fundașului central Ronald Araujo (23 de ani), al cărui actual contract expiră în 2023.

În perioada recentă, presa internațională a scris că mai multe cluburi din Premier League, inclusiv Manchester United, sunt interesate de transferul lui Araujo, însă uruguayanul ar fi decis să continue la Barcelona.

Ronald Araujo semnează prelungirea și rămâne la Barcelona

După o ședință de peste trei ore între între Mateu Alemany, directorul sportiv al Barcelonei și Edmundo Kabchi, impresarul lui Ronald Araujo, agentul a spus: "Cele două părți se apropie de un acord. În urmîtoarele ore sau zile putem aveam un acord. Ambele părți sunt încrezătoare, dar trebuie să mai vorbesc cu jucătorul".

Presa din Spania dă ca sigură prelungirea înțelegerii lui Araujo, iar jurnalistul Fabrizio Romano anunță: "Va semna foarte curând, după ce discuțiile de astăzi au fost pozitive. În ultima ședință se va discuta doar despre durata contractului, probabil va semna până în iunie 2026".

Ronald Araujo a fost transferat de Barcelona în august 2018, de la Boston River, inițial pentru formația secundă. Doi ani mai târziu, uruguayanul a fost promovat la prima echipă, unde a strâns deja 73 de meciuri și șase goluri.

În acest sezon, fundașul central a jucat în 34 de meciuri, dintre care 27 ca titular și a înscris de patru ori.

  • 40 de milioane de euro este cota de piață a lui Ronald Araujo, conform Transfermarkt
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!