Spania

VIDEO: Banii NU inseamna TOTUL! Declaratia de dragoste a lui CR7 fata de Real care opreste transferul de 170mil!

Cristiano Ronaldo le-a transmis celor de la Manchester City ca nu va semna cu ei!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Iunie 2011, 13:35
Data actualizarii: Miercuri 15 Iunie 2011, 13:54

Intrat deja in topul celor mai buni marcatori din istoria Realului, clasament in care ocupa locul 20, Cristiano Ronaldo e pur si simplu indragostit de Real Madrid!

Cristiano Ronaldo a incheiat orice discutie privind eventualul transfer de 170 de milioane de euro care i-ar fi adus si lui un salariu de 24 de milioane pe an.

Ronaldo a glumit mai intai cand a venit vorba de salariul imens care ii este oferit: "Nu-i rau, nu? Trebuie sa ne gandim bine. NU voi merge la City. Va dau cuvantul meu. Banii nu sunt cel mai important lucru.
Daca era totul despre bani atunci as fi avut dublu fata de cat am. Daca era totul numai despre bani atunci as pleca. Cel mai important lucru este comportamentul oamenilor care ma trateaza incredibil aici si sunt foarte fericit la Real" a spus Ronaldo, cel care a reusit pana acum 87 de goluri in 89 de meciuri pentru spanioli in doar 2 sezoane.

CR7 apoi a facut si o declaratie cu care i-a cucerit definitiv pe fanii Realului: "As semna pentru alti 10 ani sa raman in Madrid, pana la sfarsitul carierei mele. De ce n-as semna pe viata?"

 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies