Carlo Ancelotti Isco Real Madrid Spania

AVERTISMENTUL lui Ancelotti pentru vedetele Realului: "Isi pot pierde locul in echipa!" Decizia luata de Florentino Perez inainte de primul cantonament al echipei:

►Marti 23 iulie - Europa, ne-am intors! 21:45 Vardar - Steaua, in direct PRO TV si Voyo.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Iulie 2013, 13:05
Data actualizarii: Miercuri 10 Iulie 2013, 23:43

La prima sedinta tehnica de la Real Madrid, antrenorul Carlo Ancelotti a tinut sa fie clara ideea ca nimeni nu are postul de titular asigurat si ca toata lumea porneste de la zero. El a mai spus ca cel mai mult vor conta atitudinea si determinarea.

"Acei jucatori care nu vor da totul meci de meci, care nu vor juca toate meciurile ca pe o finala, indiferent de rezultat, isi vor pierde locul de titular".

Presedintele Florentino Perez va merge cu echipa in turneul din Statele Unite pentru a se asigura ca promisiunea lui Ancelotti va fi respectata. Antrenorul vrea sa le arate jucatorilor ca este capabil sa fie foarte dur, daca este nevoie.

Isco, mijlocasul adus in aceasta vara de la Malaga, este considerat genul de jucator de care Real avea nevoie. In primul rand este un fotbalist foarte bun, iar in al doilea rand este capabil sa ii motiveze si pe cei din jur.

Dupa aceste lucruri se uita cei de la Real Madrid, in acest moment in care clubul arata respect jucatorilor care sunt dornici de trofee. Cu ajutorul jucatilor precum Isco, clubul vrea sa asigure un sprijin cat mai bun proiectului condus acum de Carlo Ancelotti.

Modifică setările cookies