Atac dur al lui Suarez la adresa lui Koeman: „Dacă ai atâta autoritate, vii și îmi spui în față!”

Luis Suarez Atletico Madrid Barcelona Ronald Koeman Spania Luis Suarez
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 15:22
Data actualizarii: Miercuri 06 Octombrie 2021, 15:25

Luis Suarez (34 ani) nu are rețineri când vine vorba despre modul în care a plecat de la Barcelona. 

Atacantul uruguayan a fost anunțat de Ronald Koeman printr-un apel telefonic că trebuie să își caute echipă, în vara anului trecut. Suarez a semnat atunci cu Atletico și a contribuit decisiv la titlul câștigat de madrileni în sezonul trecut. Jucătorul a dezvăluit care a fost cheia succesului său din La Liga. 

„Să ai încrederea coechipierilor, a staff-ului, a fanilor...ei au încredere în potențialul meu și în ceea ce pot aduce echipei, cred în mine și asta te face să te simți important”, a spus Suarez într-un interviu pentru ESPN

  • Luis Suarez

Atac dur la adresa lui Koeman 

Suarez a profitat de ocazie pentru a comenta din nou plecarea sa de la Barcelona și a lansat un nou atac la adresa lui Ronald Koeman, pentru modul în care s-a comportat cu el. 

„Cred că nu meritam să plec așa cum am plecat, dacă ai atâta autoritate, vii în fața mea, mă iei de mână, îmi explici totul și după nu îmi spui că dacă miercuri nu se rezolvă cu rezilierea contractului meu, vei conta pe mine pentru meciul cu Villarreal. Mă trimiteau să mă antrenez pe terenul trei, care este departe. Sunt lucruri pe care nu le poți uita”, a mărturisit jucătorul. 

Atacantul a comentat și situația actuală de la Barcelona: „să văd ce se întâmplă mă doare ca fan, pentru că îmi este drag de club, mi-a oferit totul. Au avut încredere în mine într-un moment important al carierei. Mă doare pentru că am prieteni acolo, pentru prietenii, pentru oamenii care lucrează zi de zi, e dureros să îi vezi așa”. 

Plecarea lui Messi 

Jucătorul lui Atletico Madrid a vorbit și despre plecarea lui Messi, dar și despre cum a trăit ultimele întâlniri cu Barcelona în campionat. 

„Anul trecut a fost ciudat pentru mine să mă întorc pe Camp Nou și să îl am pe Messi rival. Acum a fost ciudat să nu îl văd pe Leo cu tricoul Barcei, însă totul se întâmplă cu un motiv. Acum este la Paris și eu la Atletico, iar până de curând eram amândoi la Barcelona”, a concluzionat Suarez. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!