Aproape de PERFECTIUNE! Fanii Realului sunt in extaz dupa meciul de debut! Ce a reusit SuperKROOS in primele 90 de minute la Real

Aproape de PERFECTIUNE! Fanii Realului sunt in extaz dupa meciul de debut! Ce a reusit SuperKROOS in primele 90 de minute la Real

Toti fanii Realului abia asteptau sa-l vada pe James Rodriguez in tricoul 'albilor', insa cel care a impresionat la debut a fost Toni Kroos.

Adus in aceasta vara de la Bayern Munchen petnru 25 de milioane de euro, Toni Kroos a impresionat la meciul de debut, in Supercupa Europei cu FC Sevilla, meci castigat de Real cu 2-0.

"De doar 90 de minute a avut nevoie Kroos pentru a-i convinge pe fanii Realului" scriu cei de la Marca dupa meciul de aseara. Titular la centrul terenului langa Luka Modric, Kroos a reusit sa trimita la colegi 79 din cele 82 de pase incercate, avand un procent de 96%, fiind depasit doar de Pepe in ceea ce priveste procentajul (98% a avut fundasul). Nimeni de pe gazon nu a avut insa mingea mai mult ca Toni Kroos! Campionul Mondial a alergat enorm in acest meci, 11.7 kilometri si a facut doar 3 faulturi!

"Kroos este deja liderul Realului din prima zi" mai scriu cei de la Marca.

VIDEO PROTVPLUS.RO

„România, te iubesc!”. Jaful care a distrus agricultura. Fermierii sunt la mila cerului și pierd sute de mii de euro
BRAT
Modifică setările cookies